CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μακάμπι vs Ολυμπιακός – Τρίτη 14/11 – Προγνωστικά Euroleague

Τα πολύ απαιτητικά παιχνίδια συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό, αφού την Τρίτη
(14/11, 21:05) αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τη Μακάμπι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague, στο ξεκίνημα της δεύτερης «διαβολοβδομάδας» της σεζόν.
Από δύο κολλητές ήττες στην Ευρωλίγκα οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 3-4), οι οποίοι θα παλέψουν για να μείνουν όρθιοι στο «Aleksandar Nikolic Hall» απέναντι σε μία Μακάμπι (ρεκόρ 4-2), που παρότι δεν παίζει στο «σπίτι» της παραμένει… φουλ ανταγωνιστική (3 νίκες στα 4 τελευταία στην Ευρωλίγκα)!
Απαντες στη διάθεση του προπονητή της «ομάδας του λαού» Οντέντ Κάτας, ο οποίος ποντάρει στους Λορέντζο Μπράουν, Νίμπο, Κόλσον και Μπόλντγουιν.
Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει ένα σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του (και στο παιχνίδι που ακολουθεί την Πέμπτη στο ΣΕΦ με τον Ερυθρό Αστέρα), τον Μιλουτίνοφ (10,7 π., 4,8 ριμπάουντ μέσο όρο), ο οποίος χρειάζεται χρόνο για να ξεπεράσει τον διπλό τραυματισμό του σε γόνατο και δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.
Επέστρεψε στην αποστολή ο Λουκ Σίκμα (αποθεραπεύτηκε), σταθερά εκτός μάχης ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,83 ο Τόμας Γουόκαπ Over 7,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button