CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μακάμπι vs Παναθηναϊκός – Πέμπτη 21/10 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Χωρίς να το… καταλάβουμε φτάσαμε στην 5η αγωνιστική της Euroleague και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν κάθε παιχνίδι έχει μεγάλη αξία, καθώς ο ανταγωνισμός είναι σε υψηλό επίπεδο και κάθε «λάθος» πληρώνεται.
Το βράδυ της Πέμπτης (21/10, 21:05) η Μακάμπι (ρεκόρ 2-2) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (1-3), με τους «πράσινους» να ψάχνουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στη φετινή διοργάνωση και τους γηπεδούχους να θέλουν πάση θυσία το ροζ φύλλο προκειμένου να πέσουν οι τόνοι (σε έναν βαθμό) και να μειωθεί η γκρίνια που ακούγεται εσχάτως για τον κόουτς Σφαιρόπουλο.
Ο προπονητής της «ομάδας του λαού» έχει ξανά στη διάθεσή του τον σέντερ Ζίζιτς (αποθεραπεύτηκε), χωρίς τον αναπληρωματικό πλέι μέικερ Μποχωρίδη ο Παναθηναϊκός, όμως ο Πρίφτης θα ρίξει για πρώτη φορά στο παρκέ το νέο του «όπλο», τον Αμερικανό γκαρντ Γιόγκι Φέρελ που θα κάνει ντεμπούτο στο Τελ Αβίβ με τα «πράσινα».

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,75 ο Νάναλι (Μακάμπι) Over 11,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button