CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μακάμπι Χάιφα vs Ολυμπιακός – Τετάρτη 20/07 – Προγνωστικά Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ

Οι… μηχανές της στήλης για τη νέα σεζόν σιγά σιγά «ζεσταίνονται», καθώς μπαίνουν στη διαδικασία των προκριματικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι ελληνικές ομάδες!
Πρώτος ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει το ιδιαίτερα… πονηρό εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League.
Η πρώτη μονομαχία θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (20/07, 20:00), με τους Ισραηλινούς να έχουν κάνει sold out (η πόλη Χάιφα ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο και για την ομάδα της πόλης), την ίδια ώρα που η Μακάμπι αποτελεί τη νέα μεγάλη δύναμη της χώρας.
Στον πάγκο της βρίσκεται ο κορυφαίος Ισραηλινός κόουτς Μπαράκ Μπακχάρ, ο οποίος πέρυσι την οδήγησε μια ανάσα από το τρεμπλ (έχασε μόνο το Κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι από την Χάποελ Μπερ Σεβά), ενώ ανάλογο ξεκίνημα έκανε και φέτος (έχασε το Super Cup από την Χάποελ στη ρώσικη ρουλέτα).
Οι πρωταθλητές Ισραήλ ενισχύθηκαν με πέντε παίκτες καλού επιπέδου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού αύξησαν σημαντικά το μπάτζετ, έχοντας ως στόχο να πετύχουν κάτι σημαντικό φέτος εκτός συνόρων.
Προφανώς ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμα έτοιμος, αυτό άλλωστε έδειξε η εικόνα του στα φιλικά, όμως ποντάρει στην εμπειρία και το βάρος της φανέλας του για να κάνει το πρώτο βήμα στην έναρξη των προκριματικών του C.L.
Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει… έξτρα ενίσχυση τις προσεχείς εβδομάδες (δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές για τους Πειραιώτες), με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιλέγει για τους δύο αγώνες με την Μακάμπι τους εξής παίκτες: Βάτσλικ, Τζολάκη, Παπαδούδη, Βρσάλικο, Παπασταθόπουλο, Αβιλα, Μανωλά, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Κουντέ, Ζινγκερνάγκελ, Μασούρα, Καρβάλιο, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Κανέ, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Α. Καμαρά.
Εκτός έμειναν οι Χασάν, Μπα και Ανδρούτσος.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,07 Γκολ μετά το 28 ο λεπτό στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button