CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μακάμπι Χάιφα vs Παναθηναϊκός – Πέμπτη 05/10 – Προγνωστικά Europa League

*6ος όμιλος: Ρεν 3 β., Παναθηναϊκός 3 β., Βιγιαρεάλ 0 β., Μακάμπι Χάιφα 0 β.

Στο γήπεδο «Σάμι Οφέρ» της Χάιφα (χωρητικότητας 31.000 θ.) η κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι (05/10, 22:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.
Η κατάσταση δεν είναι καλή στους Ισραηλινούς, αφού τα πράγματα δεν πηγαίνουν ενθαρρυντικά γι’ αυτούς τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.
Ο τεχνικός Μασάι Ντέγκο μόνο σίγουρος δεν αισθάνεται στη θέση του, τουλάχιστον για την ώρα παραμένει στον πάγκο της Μακάμπι…
Παραμένει εκτός ο αριστερός εξτρέμ Χαζίζα, ενώ εντός έδρας η Μακάμπι έχει ρεκόρ 18-4-0 σε όλες τις διοργανώσεις στα 22 τελευταία παιχνίδια στο «σπίτι» της.
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το 2-2 στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ για την ελληνική Super League, ισοφαρίζοντας στο 96’ με τον Γερεμέγεφ, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του σε ντέρμπι τις δύο τελευταία σεζόν.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε στην αποστολή τους Σπόραρ, Αϊτόρ, Βαγιαννίδη, εκτός μάχης οι στόπερ Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, μοναδικοί διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί οι Σένκεφελντ και Γεντβάι.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,75 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button