CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Μακάμπι vs Παναθηναϊκός – Πέμπτη 19/12/2019 – Euroleague

O Παναθηναϊκός (ρεκόρ 9-5) έστω κι αν τα χρειάστηκε στο τέλος, νίκησε την Φενερμπαχτσέ στο άδειο ΟΑΚΑ (81-78) και έμεινε «ζωντανός» στο κυνήγι της τετράδας. Τέσσερις διψήφιοι για τους «πράσινους», πρώτος σκόρερ ο Φριντέτ (22 π.), ο οποίος έπαιξε και… άμυνα!

Το απόγευμα της Τρίτης, η Μακάμπι (ρεκόρ 10-4)… ξεμπέρδεψε εύκολα με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη (82-71), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του τους βασικούς Μπλακ, ΝτιΜπαρτολομέο, Κάσπι και Γουόλτερς που είναι τραυματίες.

Την διαφορά για την «ομάδα του λαού» έκαναν οι Ντόρσεϊ (17 π.), Χάντερ (15 π.) και Μπράιαντ (12 π.).

Στο μεταξύ, η Μακάμπι έκλεισε τον έμπειρο πλέι μέικερ, Ααρον Τζάκσον για να καλύψει τα κενά της στην περιφέρεια, όμως ο Αμερικανός θα είναι διαθέσιμος από την ερχόμενη εβδομάδα γιατί περιμένει να γεννήσει η σύζυγός του.  

Χωρίς απουσίες ο Παναθηναϊκός, με τον Ρικ Πιτίνο να περιμένει σήμερα (19/12, 21:05) ανάλογη προσπάθεια από τους παίκτες του στον τομέα της άμυνας. Σταθερά με απουσίες η Μακάμπι, όμως οι Ισραηλινοί δείχνουν να μην… νοιώθουν.

Πιστεύω ότι ο αγώνας θα κριθεί στην άμυνα, με την «ομάδα του λαού» να παίρνει μεγάλη βοήθεια από τους φιλάθλους της, ενώ είναι δεδομένο ότι και ο Παναθηναϊκός θα μπει στο παρκέ με στόχο να ρίξει το ρυθμό των Ισραηλινών.  

Η πρότασή μου: Μακάμπι - Παναθηναϊκός: under 164,5 στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Euroleague live streaming

Η Novibet φέρνει ζωντανά όλη τη δράση της Euroleague στον υπολογιστή, το κινητό ή το τάμπλετ των μελών της. Εγγραφή στη Novibet

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button