CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μάντσεστερ Σίτι vs Ιντερ – Σάββατο 10/06 – Προγνωστικά τελικός Τσάμπιονς Λιγκ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα (10/06, 22:00) για Μάντσεστερ Σίτι και Ιντερ, οι οποίες θα λύσουν τις διαφορές τους στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο… ουδέτερο έδαφος της Κωνσταντινούπολης.
Οι «Σίτιζενς» θέλουν σαν… τρελοί να ζήσουν το όνειρο της κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία τους (είχαν χάσει στον μοναδικό τελικό τους στη διοργάνωση το 2021 από την Τσέλσι με 1-0 στο Πόρτο) και αν τα καταφέρουν αυτός θα είναι ο 2ος ευρωπαϊκός τους τίτλος (Κύπελλο Κυπελλούχων του 1970 κόντρα στην πολωνική Γκόρνικ με σκορ 2-1).
Πέραν τούτου, η Μάντσεστερ Σίτι θα φτάσει σε ιστορικό τρεμπλ μετά την κατάκτηση της Premier League (το 7ο Πρωτάθλημα από το 2012) και του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Γιουνάιτεντ.
Ο αρχιτέκτονας αυτής της σπουδαίας ομάδας Πεπ Γκουαρδιόλα, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του!
Η Ιντερ του Σιμόνε Ιντζάγκι, είναι φιναλίστ στη διοργάνωση έπειτα από 13 χρόνια (κατέκτησε το 3ο της Champions League το 2010 στη Μαδρίτη κόντρα στη Μπάγερν), τερμάτισε 3η στη Σέριε Α, ενώ πήρε το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο στην Ιταλία.
Όλα τα βαριά χαρτιά είναι στη διάθεση του προπονητή της Ιντερ…

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,81 over 2,5 γκολ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button