CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μάντσεστερ Σίτι vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κυριακή 06/03 – Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ, Αγγλία

Ολοι οι προβολείς της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, το απόγευμα της Κυριακής (06/03, 18:30) θα στραφούν στο Μάντσεστερ για το μεγάλο ντέρμπι της πόλης ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ!
Τρομερό στατιστικό στοιχείο ότι μόνο οι τρεις από τις τελευταίες 17 μονομαχίες τους έληξαν με νίκη της γηπεδούχου (11 διπλά!).
Την προηγούμενη εβδομάδα η Σίτι (στο +6 από τη Λίβερπουλ αλλά με παιχνίδι περισσότερο) πέρασε με τα χίλια ζόρια από την έδρα της Εβερτον (0-1), ενώ μεσοβδόμαδα «καθάρισε» εκτός έδρας (0-2) την Πιτέρμπορο (ομάδα Τσάμπιονσιπ) και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας.
Με όλα τα βαριά χαρτιά του ο Πεπ Γκουαρδιόλα.
Επίσης, άξιο αναφοράς ότι οι επιθετικοί της Σίτι, Στέρλινγκ και Ζεσούς δεν έχουν σκοράρει ποτέ εναντίον της Γιουνάιτεντ (σε 23 ματς ο πρώτος, σε 11 ο δεύτερος)!
Ξανά από γκέλα οι «κόκκινοι διάβολοι», κόλλησαν στο 0-0 με την αδύναμη Γουότφορντ (εντός έδρας)
Το μόνο θετικό για αυτούς είναι ότι διεύρυναν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα (4-4-0) και διατηρήθηκαν στην 4η θέση, όμως με τρία ματς περισσότερα από την Αρσεναλ που είναι στο -2!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,15 Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button