CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μάντσεστερ Σίτι vs Μπάγερν – Τρίτη 11/04 – Προγνωστικά Champions League

Το… πάρτι της στήλης συνεχίστηκε (και) το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με τη μία πρόταση μετά την άλλη στα ειδικά, να επιβεβαιώνεται με εντυπωσιακό τρόπο.
Διατηρούμε χαμηλούς τόνους και συνεχίζουμε:
Το βράδυ της Τρίτης (11/04, 22:00) η Σίτι υποδέχεται την Μπάγερν στην πρώτη τιτανομαχία της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ!
Στο «City of Manchester Stadium» ζουν και αναπνέουν για την κατάκτηση του τροπαίου (για πρώτη φορά στην ιστορία τους).
Αισιόδοξος ο Πεπ Γκουαρδιόλα και πώς να μην είναι, από τη στιγμή που ο Νορβηγός φορ Ερλινγκ Χάαλαντ σκοράρει και στον… ύπνο του (πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση με 10 γκολ έως τώρα).
Η Μπάγερν με 6 έπαθλα στη συλλογή της υπερέχει προφανώς σε εμπειρία και φανέλα. Φέτος, μετράει σε οκτώ παιχνίδια ισάριθμες νίκες και στη φάση των «16»… ξεπάστρεψε με δύο νίκες (1-0, 2-0) το εμπόδιο της Παρί των Μέσι και Μπαπέ.
Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Γκουαρδιόλα, ενώ ο τεχνικός των Βαυαρών Τόμας Τούχελ δεν έχει στη διάθεσή του Τσούπο-Μότινγκ (φορ), Νόιερ (κίπερ) και Ερνάντεζ (μπακ).
Η παράδοση είναι μοιρασμένη (3 under, 3 over): 6 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Σίτι και Μπάγερν στο Champions League, τρεις νίκες για τους Βαυαρούς και τρεις για τους «Σίτιζενς».

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,65 Over 0,5 πέναλτι στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button