CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μάντσεστερ Σίτι vs Λέστερ – Μ. Σάββατο 15/04 – Προγνωστικά Premier League

Με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Σίτι, έκανε… πλάκα στο πρώτο ματς με τη Μπάγερν (3-0 στην Αγγλία), δείχνει «αγριεμένη» και αποφασισμένη για την κατάκτηση του τροπαίου, κάτι που… αν συμβεί, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της!
«Ζωντανή» και στο πρωτάθλημα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, στο -6 από την Αρσεναλ, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Πάντως, δείχνει ικανή για την κούπα (και) στην Premier League, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν αρχίσει να αισθάνονται έντονη πίεση από τους «σίτιζενς».
Χάνει και το σαββατιάτικο ματς (15/04, 19:30) ο βασικός φορ Φόντεν.
Την ίδια στιγμή, η Λέστερ βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί:
Εχει συγκεντρώσει μόλις 8 βαθμούς και ταυτόχρονα μετράει 11 ήττες, μετά το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (αυτή είναι η χειρότερη επίδοση από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League!).
Την Μ. Τρίτη ανακοίνωσε την πρόσληψη του κόουτς Ντιν Σμιθ (πρώην Νόριτς, Μπρέντφορντ, Αστον Βίλα), στο πλευρό του σε ρόλο ασίσταντ ο Τζον Τέρι.
Οι «αλεπούδες» κινήθηκαν σχετικά γρήγορα μετά το «διαζύγιο» με τον Μπρένταν Ρότζερς…
Αμφίβολος ο βασικότατος εξτρέμ Μπαρνς (10 γκολ), πάντα έξω ο χαφ Τίλεμανς και ο βασικός μπακ Τζάστιν, που είναι τραυματίες.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,99 Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button