CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μαρόκο vs Πορτογαλία – Σάββατο 10/12 – Προγνωστικά Μουντιάλ 2022

«Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε τώρα» λένε με ένα στόμα και μία φωνή οι Μαροκινοί σε ολόκληρο τον πλανήτη!
Και φυσικά υπάρχει λόγος: το Μαρόκο έγινε η 4η αφρικανική ομάδα που προκρίνεται στα προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το Καμερούν (1990), τη Σενεγάλη (2002) και την Γκάνα (2010).
Στους «16» πέταξε εκτός της Ισπανία (0-0 κ.δ. και παράταση/3-0 στη διαδικασία των πέναλτι), με ήρωα τον γκολκίπερ της Σεβίλλης, Μπόνο.
Ο στόπερ Αγκέρντ δίνεται αμφίβολος, οι χαφ Άμραμπατ, Σαμπίρι, όπως και ο στόπερ Σαΐς βρίσκονται στο όριο καρτών.
Η Πορτογαλία «κατάπιε» την Ελβετία (6-1), με σόου του Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος επιλέχθηκε αντί του Κριστιάνο Ρονάλντο στο αρχικό σχήμα και σημείωσε το πρώτο χατ τρικ του Μουντιάλ (17′, 51′, 67′), ενώ έδωσε και ασίστ (55′ Γκερέιρο).
Σκόραραν ακόμα οι Πέπε (33′) και Λεάο (90’+2′).
Οι Ιβηρες προκρίθηκαν για τρίτη φορά στην ιστορία τους στους «8», αλλά δεν μπορούν να το χαρούν με την ψυχή τους, επειδή ο… πολύς Κριστιάνο έχει νεύρα!
Πάντως, ο Φερνάντο Σάντος, μην έχοντας άλλη επιλογή, συνεχίζει να τον… κανακεύει, με τον Ρονάλντο να απειλεί ακόμα και με… αποχώρηση. Και όλα αυτά επειδή δεν ξεκίνησε βασικός με την Ελβετία!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,40 να σκοράρει ο Ζ. Φέλιξ (Πορτογαλία) στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button