HawkEye Προγνωστικά ΤένιςΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Nitto ATP Masters Finals Λονδίνο – Nτανίλ Μεντβέντεφ vs Αλεξάντερ Ζβέρεφ – 15/11/2019

Τα πράγματα που συνέβησαν στο ματς του Μεντβέντεφ με το Ναδάλ δημιουργούν αρκετά ερωτηματικά για την αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση του Ρώσου στον αγώνα απέναντι στο Ζβέρεφ.

Αναφερόμαστε φυσικά στη διαμάχη που είχε με τον προπονητή του και στις ακραίες, σχεδόν αψυχολόγητες, αντιδράσεις του Ντάνιλ Μεντβέντεφ απέναντι σε όλο το τεχνικό του επιτελείο. Για να είμαστε ειλικρινείς, ένας  παίκτης που προηγείται 5-1 και έχει match point απέναντι στο Ναδάλ και μετά από μισή ώρα έχει χάσει το ματς, δεν μπορεί παρά να μην είναι χαρούμενος με τον εαυτό του.

Σε αυτά τα ερωτηματικά για το Μεντβέντεφ έρχεται να προστεθεί και αυτό της ψυχολογίας του άλλου τενίστα, του Αλεξάντερ Ζφέρεφ, ο οποίος βρέθηκε στο καναβάτσο από το Στέφανο Τσιτσιπά παρόλο που οι νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα τον έδιναν ξεκάθαρο φαβορί. Ακραία αψυχολόγητος επίσης, έδειξε παντελή έλλειψη προσαρμογής στο επιθετικό παιχνίδι του Στέφανου και έπεσε χωρίς να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση. 

Παρόμοιοι παίκτες οι δύο αντίπαλοι, έχουν πολύ καλό service και αρέσκονται να μάχονται πίσω από τη βασική γραμμή. Στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Σβέρεφ έχει καλύτερη προϊστορία (4-1) αλλά για τον αγώνα του ATP Masters Finals δύσκολα μπορεί να κάνει κάποιος πρόβλεψη για το νικητή, δεδομένης της έκρυθμης κατάστασης στα δύο στρατόπεδα. Περιμένουμε πάντως γεμάτα γκέιμ και σετς και πιθανότατα ένα παιχνίδι που θα κριθεί στα 3 σετ οπότε θα πάμε σε αγορές πέραν του νικητή.  Από τις άπειρες αγορές που κοιτάξαμε στο Ελληνικό ίντερνετ επιλέξαμε την εξαιρετική απόδοση στο over 3.5 break. Και οι δύο σερβίρουν θαυμάσια αλλά έχουν και εξαιρετική υποδοχή οπότε το 3.5 είναι πολύ λίγο για ένα ματς που κατά τη γνώμη μας θα τραβήξει αρκετά.  Και που το βρίσκουμε; Που αλλού; – στη stoiximan.gr!

Η πρόβλεψή μας: Nτανίλ Μεντβέντεφ vs Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Over 3.5 break στον αγώνα στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of HawkEye

HawkEye

Related Articles

Back to top button