CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αρμάνι Μιλάνο vs Ολυμπιακός – Παρασκευή 26/11 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Λίγες ημέρες μετά το… χουνέρι που έπαθε στο ΣΕΦ (από το +11 στην 4η περίοδο) από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Basket League (76-81), ο Ολυμπιακός (7-4) δοκιμάζεται στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι (8-3) του Ετορε Μεσίνα.

Οι Πειραιώτες «καίγονται» για να βγάλουν αντίδραση έτσι ώστε να μπουν ξανά στο σωστό δρόμο!
Πάντως, η αποστολή τους το βράδυ της Παρασκευής (26/11, 21:30) μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς το Μιλάνο είναι κι αυτό πεισμωμένο από τις δύο συνεχόμενες ήττες που γνώρισε στη Ρωσία (από Ούνικς και Ζενίτ), την περασμένη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Χωρίς απουσίες στην Ιταλία οι «ερυθρόλευκοι», μιας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Αμερικανό ψηλό Κουίνσι Εισι (ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και δεν έπαιξε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό).

Από την άλλη πλευρά, ο κόουτς Μεσίνα έχει μία πολύ σημαντική επιστροφή, αυτή του βασικού πλέι μέικερ Μάλκολμ Ντιλέινι (10.2 πόντους, 3.2 ασίστ, 2.4 ριμπάουντ), ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Βέβαια, ο τεχνικός της Αρμάνι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μήτογλου (8.3 π., 4.7 ρ.) που υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης αρκετές εβδομάδες.
Ισως συμπεριληφθεί στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς γκαρντ Τομάσο Μπαλντάσο, ο οποίος αγωνιζόταν στη Φορτιτούντο.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,00 ο Σακίλ ΜακΚίσικ (Ολυμπιακός) Over 5,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button