CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μιλγουόκι Μπακς vs Φοίνιξ Σανς – Τετάρτη 21/7 – Προγνωστικά 6ος τελικός NBA

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για το Μιλγουόκι!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (04:00, 21/07) οι Μπακς θα υποδεχθούν τους Σανς στο κατάμεστο «Fiserv Forum» και με νίκη θα κατακτήσουν τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας τους!
Την ίδια ώρα, το Φοίνιξ θα ψάξει το break για να ισοφαρίσει σε 3-3 και να στείλει τη σειρά των τελικών του NBA σε 7ο παιχνίδι στην Αριζόνα.

Στο Game 5, στο Φοίνιξ, οι Μπακς επέστρεψαν από το -16 της πρώτης περιόδου (37-21) και με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τζρου Χόλιντεϊ και Κρις Μίντλετον να σημειώνουν μαζί 88 πόντους «απέδρασαν» από την Αριζόνα (123-119), πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη διαδοχική νίκη τους επί των «ήλιων» (από 0-2 στο 3-2 υπέρ των «ελαφιών» η σειρά).

Για το Φοίνιξ στο προηγούμενο ματς ξεχώρισαν οι Ντέβιν Μπούκερ (41 π., μοιραίος στο φινάλε, του έκλεψε τη μπάλα ο Χόλιντεϊ), Ντιάντρε Ειτον (20 π., 10 ρ.), ενώ Κρις Πολ τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους και 11 ασίστ.

Δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα για τον κόουτς των Μπακς Μάικ Μπουντενχόλζερ (εκτός ο γκαρντ ΝτιΒιτσέντζο), σταθερά νοκ άουτ για τους Σανς του Μόντι Γουίλιαμς ο πάουερ φόργουορντ Ντάριο Σάριτς.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Over 32,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button