CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μονακό vs Εφές – Παρασκευή 11/03 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Λίγες στροφές έμειναν για να φτάσουμε στο φινάλε της κανονικής περιόδου της φετινής Euroleague και το βράδυ της Παρασκευής στο Πριγκηπάτο (11/03, 21:00) θα διεξαχθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στη Μονακό και την Εφές, στη μάχη που γίνεται για μία θέση στην πρώτη οχτάδα.

Η ουσία είναι ότι στη φετινή Ευρωλίγκα έμειναν 15 ομάδες, μετά την αποβολή των τριών ρωσικών (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Ούνικς Καζάν), με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς να είναι από τις χαμένες στη νέα βαθμολογία που διαμορφώθηκε, καθώς της αφαιρέθηκαν οι νίκες που είχε κάνει κόντρα στις τρεις ρώσικες.
Παρ’ όλα αυτά, η Μονακό παραμένει σε τροχιά πλέι-οφ, με ρεκόρ 10-13, πιο… άνετη η Εφές (από το… πουθενά ανέβηκε στην 5η θέση με ρεκόρ 12-9).

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Μπαρτσελόνα έχασε στις λεπτομέρειες στη Βαρκελώνη (88-83), ενώ οι Τούρκοι ηττήθηκαν την Τρίτη που μας πέρασε στη Βιτόρια από την Μπασκόνια (87-74) σε εξ’ αναβολής ματς.
Μόλις ένα αγωνιστικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο τεχνικός της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς και αυτό ακούει στο όνομα του Ντανίλο Αντζουσιτς (7.9 π. μέσο όρο), με τον Σέρβο γκαρντ να είναι τραυματίας.
Στην αντίπερα όχθη, ο Εργκίν Αταμάν θα στερηθεί – εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου – σε ένα ακόμη παιχνίδι τις υπηρεσίες του πολύτιμου Κροάτη φόργουορντ Σιμόν (7.6 π.).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,00 ο Μόερμαν (Εφές) Over 8,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button