CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μονακό vs Φενέρμπαχτσε – Κυριακή 25/05 – Προγνωστικά τελικός Euroleague

Το σενάριο ενός ελληνικού τελικού «αιωνίων» σε Final Four της Euroleague έμεινε μόνο στη… φαντασία μας, αφού πρώτα η Φενέρμπαχτσε και στη συνέχεια η Μονακό, πέταξαν εκτός Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ρίχνοντας στο καναβάτσο δύο βασικούς διεκδικητές του θρόνου.
Την Κυριακή (25/05, 20:00) Τούρκοι και Γάλλοι θα λύσουν τις διαφορές τους στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στο Αμπού Ντάμπι, με τους Γιασικεβίτσιους και Σπανούλη να ψάχνουν τον πρώτο τους τίτλο από το πόστο του προπονητή και τον Μάικ Τζέιμς να γνωρίζει πως ίσως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του για την κούπα πόσο τόσο πολύ θέλει και του λείπει.
Η Φενέρ ήταν (πολύ) καλύτερη του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό, με το τελικό σκορ (82-76) να κολακεύει τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.
Σπουδαίο ματς από τον εγκεφαλικό πόιντ γκαρντ Ντέβιν Χολ (18 π.), κομβικοί και οι Μέλι (9 π., 6 ριμπάουντ), Μακ Κόλουμ (13 π., 3 ριμπ., 2 κλεψίματα).
Στον δεύτερο ημιτελικό, η Μονακό έκανε την έκπληξη, νικώντας τον Ολυμπιακό (78-68), με πρωταγωνιστές τους Τζαϊτέ (11 π., 6 ριμπ.), Τζέιμς (17 π., 7 ριμπ., 7 ασίστ) και Ντιαλό (22 π., 6 ριμπ., 3 ασίστ).
Όπως δείχνει και το τελικό σκορ, η νίκη για την ομάδα του Β. Σπανούλη ήρθε μέσω της… αμυντικής οδού.
Χωρίς απουσίες οι δύο μονομάχοι.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,95 ο Αλφα Ντιαλό Over 11,5 πόντους στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button