CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Αργεντινή –Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ

Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από την πρώτη σέντρα (20/11, στις 18:00 με το ματς Κατάρ – Ισημερινός) στο… πολυσυζητημένο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!
Φυσικά, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ η στήλη θα δίνει τις καθημερινές προτάσεις της, με το καλό της… ιστορίας να είναι ότι πέφτουμε στη «μάχη» φορμαρισμένοι από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα οποία μπαίνουν στην άκρη μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Πάμε, όμως, να αναφερθούμε στην πρώτη πρότασή μας για το Μουντιάλ 2022.
Η Αργεντινή πηγαίνει στο εμιράτο της Μέσης Ανατολής με μοναδικό στόχο την κούπα, την οποία η «αλμπισελέστε»… αγνοεί από το 1986 και μετά!
Η Αργεντινή, με οδηγό τον τεράστιο Λιονέλ Μέσι, στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά της καριέρας του (σε επίπεδο Εθνικών ομάδων) θα ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια έχοντας εξαιρετική ψυχολογία, ούσα 35 παιχνίδια αήττητη και κάτοχος του Κόπα Αμέρικα.
Στον πάγκο της ο 44χρονος Σκαλόνι, ο οποίος έχει καταφέρει να «κερδίσει» τους παίκτες του και φυσικά τον σούπερ σταρ Λίο Μέσι.
Συμμετέχει στον 3ο όμιλο μαζί με το Μεξικό, την Πολωνία και τη Σαουδική Αραβία, με τους δύο πρώτους να προκρίνονται στα νοκ άουτ και τη φάση των «16» (στη συνέχεια διασταυρώνονται με την πρώτη δυάδα του 4ου γκρουπ/Γαλλία, Δανία, Αυστραλία, Τυνησία).

Η ουσία είναι ότι αν η Αργεντινή κάνει το… καθήκον της στον όμιλο (τερματίσει 1η), η λογική λέει ότι θα αποφύγει στους «16» την πανίσχυρη Γαλλία, κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος (το ευνοϊκό μονοπάτι) για κάτι καλό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
Και μπορεί το ρόστερ της «αλμπισελέστε» στα χαρτιά να μην είναι στο τοπ – 3 της διοργάνωσης, με τον Μέσι αποφασισμένο και «αγριεμένο», τα δεδομένα αλλάζουν!

Το ρόστερ της Αργεντινής (κόουτς ο Λιονέλ Σκαλόνι)
Τερματοφύλακες: Εμιλιάνο Μαρτίνεζ (Άστον Βίλα), Χερόνιμο Ρούλι (Βιγιαρεάλ), Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ).
Αμυντικοί: Ναουέλ Μολίνα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γκονζάλο Μοντιέλ (Σεβίλλη), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ), Χερμάν Πετσέλα (Μπέτις), Νίκολας Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνεζ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκος Ακούνια (Σεβίλλη), Νίκολας Ταλιαφίκο (Λυών), Χουάν Φόιτ (Βιγιαρεάλ).
Μέσοι: Ροντρίγκο Ντε Πάουλ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεάντρο Παρέδες (Γιουβέντους), Αλέξις Μακάλιστερ (Μπράιτον), Γκίντο Ροντρίγκεζ (Μπέτις), Αλεχάνδρο Γκόμεζ (Σεβίλλη), Έντσο Φερνάντες (Μπενφίκα), Εζεκιέλ Παλάσιος (Λεβερκούζεν).
Επιθετικοί: Άνχελ Ντι Μαρία (Γιουβέντους), Λαουτάρο Μαρτίνεζ (Ίντερ), Χουλιάν Αλβάρες (Μάντσεστερ Σίτι), Νίκολας Γκονζάλες (Φιορεντίνα), Χοακίν Κορέα (Ίντερ), Πάουλο Ντιμπάλα (Ρόμα), Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν).

Κλείνοντας, ας ρίξουμε και μια ματιά στην προϊστορία:
Η Αργεντινή έχει κατακτήσει 2 φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο (1978, 1986), ενώ έχει βρεθεί στον τελικό άλλες τρεις (1930, 1990, 2014).
Σε 18 συμμετοχές σε Μουντιάλ, η «αλμπισελέστε» μετράει 47 νίκες σε 81 παιχνίδια.
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας (2018) αποκλείστηκε στη φάση των «16».
Από το 2018 ανέλαβε ο Λιονέλ Σκαλόνι και με τον 44χρονο στον πάγκο η Αργεντινή μετράει 33 νίκες σε 49 ματς (33-12-4), με συντελεστή τερμάτων 96-29.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,20 η Αργεντινή να φτάσει στα ημιτελικά στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button