Skip to main content
Γράφει ο coachk

Μπάγερν vs Μπαρτσελόνα – Τετάρτη 08/12 – Προγνωστικά Champions League

Η Μπάγερν έφυγε νικήτρια από το «σπίτι» της Ντόρτμουντ (3-2/οι γηπεδούχοι… βράζουν με τον διαιτητή) και έγινε το αφεντικό για ένα ακόμη πρωτάθλημα στη Γερμανία.
Κόντρα στη Μπαρτσελόνα δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο.
Το μόνο που… ψάχνει είναι το 6 στα 6 στον όμιλο για να γίνει η δεύτερη ομάδα που θα έχει πετύχει κάτι τέτοιο μετά τη Ρεάλ Μ.
Ετοιμάζει rotation ο τεχνικός των Βαυαρών Γιούλιαν Νάγκελσμαν.
Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται διπλό στο Μόναχο ή Χ2 στο Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου για να προκριθεί στους «16». Σε διαφορετική περίπτωση υποβιβάζεται στο Γιουρόπα Λιγκ!
Το Σάββατο γνώρισε την πρώτη ήττα υπό τις οδηγίες του Τσάβι, από την Μπέτις (0-1) στο «Καμπ Νόου».
Οι Πέδρι (χαφ), Σέρζι Ρομπέρτο (μπακ/χαφ) και οι επιθετικοί Μπρέιθγουεϊτ, Αγουέρο και Ανσου Φάτι παραμένουν εκτός μάχης.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,38 να σκοράρει ο Ντεπάι (Μπαρτσελόνα)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter