CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μπάγερν vs Παναθηναϊκός – Πέμπτη 05/01 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 6-10, 15ος) καλείται το βράδυ της Πέμπτης στο Μόναχο (05/01, 21:30) να αφήσει πίσω του τις 4 σερί ήττες που μετράει στην Ευρωλίγκα και την εντός έδρας συντριβή από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη εβδομάδα στο γεμάτο ΟΑΚΑ προκειμένου να… βρει ξανά το χαμόγελό του!
Αντίπαλός του η σχεδόν πάντα ανταγωνιστική – όταν παίζει μπροστά στο κοινό της – Μπάγερν (ρεκόρ 5-11, 4 ήττες στα 5 τελευταία) του Αντρέα Τρινκιέρι, με τους Βαυαρούς να έχουν «κυκλώσει» το ματς με τους «πράσινους» για να κάνουν restart στη regular season της φετινής Euroleague.
Το αφεντικό των «πράσινων» Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε – σε συνάντηση που είχαν οι δυο τους – την απόλυτη στήριξή του στον Ντέγιαν Ράντονιτς, λέγοντάς του ότι υπάρχει… ελεύθερο μπάτζετ για αλλαγές στο ρόστερ.
Παρελθόν από την πρώτη ομάδα ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος δεν κατάφερε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό με τις εισηγήσεις αλλά και τις αποφάσεις του αναφορικά με το ρόστερ.
Χωρίς κάποιο ουσιαστικό αγωνιστικό πρόβλημα οι «πράσινοι» (λείπει μόνο ο Π. Καλαϊτζάκης), δίχως τον ηγέτη της, τον Σέρβο φόργουορντ Λούσιτς η Μπάγερν.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,15 ο Ντέρικ Γουίλιαμς (Παναθηναϊκός) Over 15,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button