CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μπακς vs Σέλτικς – Σάββατο 07/05 – Προγνωστικά ΝΒΑ Πλέι Οφ, 3ο παιχνίδι

«Αγριεύει» η κατάσταση στην ημιτελική σειρά της Ανατολής, Σέλτικς – Μπακς.
Οι δύο ομάδες είναι στο 1-1 (στις 4 νίκες η πρόκριση), με το Μιλγουόκι να κάνει break (89-101) με το… καλησπέρα στο TD Garden και τους «κέλτες» να απαντούν με επιβλητικό τρόπο τα ξημερώματα της Τετάρτης (109-86).
Το βράδυ του Σαββάτου (07/05, 22:30) θα γίνει στην έδρα των πρωταθλητών (στο Fiserv Forum) το Game 3 της σειράς, με τους δύο μονομάχους να προετοιμάζονται για μεγάλη μάχη!
Τόσο ο κόουτς των Μπακς Μάικ Μπουντενχόλζερ όσο και ο προπονητής της ομάδας από τη Βοστώνη Ιμε Ουντόκα, ετοιμάζουν νέα… τρικ προκειμένου να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης.
Σταθερά χωρίς τον βασικότατο γκαρντ/φόργουορντ Κρις Μίντλετον (20.1 π. κατά μέσο όρο) το Μιλγουόκι, ίσως επιστρέψει πάντως ο πολύπειρος πλέι μέικερ Τζορτζ Χιλ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Οσο για τους Σέλτικς, το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο βασικός γκαρντ Μάρκους Σμαρτ (αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της φετινής σεζόν), ο οποίος έχασε το Game 2 (λόγω τραυματισμού) και είναι αμφίβολος και για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 ο Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς) Over 24,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button