CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μπαρτσελόνα vs Ολυμπιακός – Τετάρτη 08/05 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (08/05, 22:00) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», με τον νικητή να πανηγυρίζει την πρόκριση στο Final Four της Euroleague, το οποίο θα διεξαχθεί στα τέλη του Μάη στο Βερολίνο.
Την Μ. Πέμπτη, οι Πειραιώτες ισοπέδωσαν τους Καταλανούς (92-58 στο ΣΕΦ), ισοφάρισαν σε 2-2 και έστειλαν την σειρά σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη.
Πολλοί οι διακριθέντες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο 4ο παιχνίδι της σειράς, όμως αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 21 πόντους, ενώ φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη η επιστροφή στη δράση του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» Κώστα Παπανικολάου (9 π., 6 ριμπ., 2 ασίστ).
Διψήφιοι οι Γουίλιαμς-Γκος (11 π.), Κάνααν (11 π.), Φαλ (12 π.), Πετρούσεφ (10 π.), ενώ ο Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το ματς με 8 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Στην αντίπερα όχθη, η Μπαρτσελόνα βρέθηκε σε κακή βραδιά, πετώντας από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου λευκή πετσέτα!
Το απουσιολόγιο της Μπαρτσελόνα παραμένει λευκό, δεν ισχύει τον ίδιο για τον Ολυμπιακό, αφού ο Μπαρτζώκας πολύ δύσκολα θα έχει στην διάθεσή του τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος τραυματίστηκε στο game 4 και δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις.
Την μονομαχία στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ράντοβιτς (Κροατία), Γιαβόρ (Κροατία) και Νίκολιτς (Σερβία).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,97 ο Τζαμπάρι Πάρκερ Over 12,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button