CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μπαρτσελόνα vs Παναθηναϊκός – Παρασκευή 03/11 – Προγνωστικά Euroleague

Βουτιά στα βαθιά το βράδυ της Παρασκευής (03/11, 21:30) για τον Παναθηναϊκό στο Παλάου Μπλαουγκράνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα, στο κλείσιμο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι «πράσινοι» (ρεκόρ 2-3) βρίσκονται με… φουλ ψυχολογία στην Ισπανία, αφού την περασμένη Δευτέρα έφυγαν νικητές από το ΣΕΦ (54-66) για την Basket League, παίρνοντας το πλεονέκτημα στη μάχη για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Κι ας είναι νωρίς…
Από νίκη και στην Ευρωλίγκα η ομάδα του Εργκίν Αταμάν (95-81 τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ), ο Τούρκος προσπαθεί να βρει την ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τους μπλαουγκράνα, έχοντας σημαντικές απουσίες, με τον Λούκα Βιλντόζα (τραυματίας) και τον Κώστα Σλούκα (γαστρεντερίτιδα) να έχουν μείνει στην Αθήνα, όπως φυσικά και ο τραυματίας Ιωάννης Παπαπέτρου.
Κάκιστη η παράδοση της δεκαετίας για τους «πράσινους», καθώς μετά το τρίποντο του Διαμαντίδη το 2013, μετρούν 0/12 στη Βαρκελώνη.
Αξιοσημείωτο ότι την Παρασκευή θα αναμετρηθούν τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ (Γουίλι και Χουάντσο)!
Η Μπαρτσελόνα (ρεκόρ 4-1) προέρχεται από δύο σερί ήττες: από τη Βαλένθια στην ACB (71-68 εκτός έδρας) και την προηγούμενη εβδομάδα στο clasico από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (65-64) για την Euroleague, έχοντας πολλά παράπονα από τους διαιτητές.
Από ‘κει και πέρα, ο προπονητής των Καταλανών Ρότζερ Γκριμάου, κατά 90% δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λαπροβίτολα για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,95 ο Αλεξ Αμπρίνες (Μπαρτσελόνα) over 8,5 πόντους στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button