CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μπαρτσελόνα vs Σεβίλλη – Παρασκευή 29/9 – Προγνωστικά LaLiga

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης τη Σεβίλλη (29/9, 22:00) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στη La Liga.
Η ομάδα του Τσάβι μετά τους δύο βαθμούς που άφησε στη Μαγιόρκα (2-2) ψάχνει επιστροφή στο σωστό δρόμο για να μείνει σε τροχιά κορυφής, με την κάτοχο του Europa League από την πλευρά της έπειτα από ένα κάκιστο ξεκίνημα να δείχνει πως βρίσκει ρυθμό και πατήματα.
Οι Καταλανοί (ρεκόρ 5-2-0, γκολ 18-8, στο -2 από την πρωτοπόρο Χιρόνα) έχουν αρχίσει… ορεξάτοι τη σεζόν για να διεκδικήσουν το back-to-back στη La Liga και ειδικά εντός έδρας, παρότι έχουν αποχωριστεί το σε διαδικασία ανακαίνισης «Καμπ Νου» κυριαρχούν με 4/4 νίκες και 15-2 γκολ, παίζοντας στο «Olímpic Lluís Companys».
Από την άλλη πλευρά, οι Ανδαλουσιανοί (ρεκόρ 2-1-3, γκολ 11-9, στο -7 από την τετράδα) μπήκαν στη σεζόν με τρεις σερί ήττες, ωστόσο τώρα τρέχουν αήττητο σερί 4 αγώνων και στο τελευταίο τους ματς στο πρωτάθλημα «κατάπιαν» την Αλμερία με 5-1.
Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ δεν έχει πανηγυρίσει διπλό στη Βαρκελώνη στο πρωτάθλημα από το 2002.
Ο Τσάβι δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Πέδρι, με αρκετές απουσίες ξανά η Σεβίλλη, αφού παραμένουν εκτός οι Τόρες, Παστόρ, Ντίαζ, Ακούνια, Νιάνζου και Μαρκάο.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,25 over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button