CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Μπαρτσελόνα vs Φενερμπαχτσέ – Τετάρτη 20/11/2019 – Euroleague

Η πανάκριβη Μπαρτσελόνα (ρεκόρ 6-2) οδηγεί την κούρσα στην Ευρωλίγκα μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μακάμπι, με τον κόουτς Πέσιτς να αντέχει στη θέση του παρά τα δημοσιεύματα που «έσκασαν» το προηγούμενο διάστημα από μεγάλα μέσα ενημέρωσης της… Μαδρίτης και τα οποία έκαναν λόγο για κρίση στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα».

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Πέσιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ερτέλ, Πάνγκος και Κλαβέρ, γύρισε ο Ρίμπας, «οκ» οι Μίροτιτς, Αμπρίνες.

Στην αντίπερα όχθη, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για την Φενερμπαχτσέ (2-6). Πολλά νεύρα ο Ομπράντοβιτς, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να έχει απογοητευτική εικόνα στην πολύ δύσκολη φετινή Ευρωλίγκα. Η διοίκηση στήριξε επίσημα τον Σέρβο και τους παίκτες του, όμως λίγο τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον τουρκικό σύλλογο και… πολύ το γεγονός ότι η Φενέρ δεν βλέπεται, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα.

Νοκ άουτ οι Ντε Κολό, Βέστερμαν, δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή για τα εκτός έδρας ματς της Φενέρ με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν.   

Η πρότασή μου: Μπαρτσελόνα - Φενερμπαχτσέ: 1/1 στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Η Novibet προσφέρει στο Μπαρτσελόνα vs Φενερμπαχτσέ  το στοίχημα Νικητής Αγώνα με 0% γκανιότα**, οπότε η απόδοση είναι ενισχυμένη σε σχέση με άλλες στοιχηματικές. 
Εγγραφή στη Novibet

** Αφορά την επιλογή ”Νικητής αγώνα” πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη

Euroleague live streaming

Η Novibet φέρνει ζωντανά όλη τη δράση της Euroleague στον υπολογιστή, το κινητό ή το τάμπλετ των μελών της. Εγγραφή στη Novibet

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button