CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Μπασκόνια vs Παναθηναϊκός – Παρασκευή 03/02 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Παναθηναϊκός συγκρούονται την Παρασκευή (03/02, 21:30) στην «Fernando Buesa Arena», στο κλείσιμο κι αυτής της «διαβολοβδομάδας» – στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.
Οι «πράσινοι» (ρεκόρ 8-14) παραμένουν ομάδα με πάμπολλα σκαμπανεβάσματα από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο, ενώ οι Βάσκοι μέσα στο «σπίτι» τους είναι ικανοί να κερδίσουν τους πάντες. Αλλωστε, μέχρι σήμερα στη φετινή Euroleague η ομάδα του Χοάν Πεναρόγια έχει ρεκόρ 9-2 μπροστά στο κοινό της και συνολικά 12-10 (παραμένει εντός πρώτης οχτάδας).
Στο πρώτο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας», το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς υπέστη μία ακόμα ήττα στην Ισπανία (83-68 από την Ρεάλ/ο Παναθηναϊκός μετράει 14 διαδοχικές ήττες στην Ισπανία), με τον Πάρις Λι να σώζει τα προσχήματα με 17 πόντους.
Την ίδια ώρα, η Μπασκόνια γνώριζε την ήττα στο Μιλάνο από την Αρμάνι (89-83), με τον Ρόκας Γκιεντράιτις να τελειώνει το παιχνίδι με 18 πόντους.
Σε ρηχά νερά έμεινε ο μπόμπερ Μάρκους Χάουαρντ, ο οποίος πάντως έπαιξε κανονικά, αφήνοντας πίσω του το ελαφρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε.
Εκτός για τον Παναθηναϊκό οι Πονίτκα, Μποχωρίδης, Μαντζούκας και οι νεοαποκτηθέντες Ματ Τόμας και Δημήτρης Αγραβάνης, χωρίς απουσίες οι Βάσκοι.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,07 ο Μαρίνκοβιτς (Μπασκόνια) Over 8,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button