Skip to main content
Γράφει ο coachk

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (6) vs Ντένβερ Νάγκετς (3) – Πέμπτη 3/6 – Προγνωστικά NBA Playoffs – ΔΥΣΗ

Μετά από ένα ματς-έπος στο Ντένβερ, οι Νάγκετς νίκησαν (έπειτα από δύο παρατάσεις) 147-140 τους Μπλέιζερς και έκαναν το 3-2 στη σειρά (1ος γύρος των πλέι-οφ στη Δυτική Περιφέρεια).
Στις 4 νίκες η πρόκριση, με το Game 6 να διεξάγεται στο Πόρτλαντ!

Στο Game 5 οι Νάγκετς απώλεσαν διαφορά 22 πόντων, αλλά τελικά κατάφεραν με κορυφαίο τον Γιόκιτς (38 π., 11 ρ., 9 ασίστ) να νικήσουν τον… Λίλαρντ.

Ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς έσπασε στην κυριολεξία τα κοντέρ:
Πέτυχε 12/17 τρίποντα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία των playoffs, παράλληλα έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που είχε σε έναν αγώνα +50 πόντους, +10 τρίποντα και +10 ασίστ, ενώ οι 55 πόντοι που σημείωσε είναι ρεκόρ καριέρας στα playoffs, αλλά και ρεκόρ στην ιστορία των Μπλέιζερς!

Χωρίς απουσίες το Πόρτλαντ, σταθερά εκτός μάχης ο ηγέτης/γκαρντ Τζαμάλ Μάρεϊ στους Νάγκετς, τελευταία στιγμή θα κριθεί ξανά η συμμετοχή του σκόρερ Γουίλ Μπάρτον.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 Over 28,5 Συνολικά Εύστοχα Τρίποντα           

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter