CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Νάπολι vs Μίλαν – Τρίτη 18/04 – Προγνωστικά Champions League

Το σκορ του πρώτου αγώνα στο Σαν Σίρο (1-0 με γκολ του Μπενασέρ στο 40’) θα μπορούσε με… άνεση να χαρακτηριστεί ως πλασματικό, αφού η Νάπολι δημιούργησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, ακόμα και όταν έμεινε με 10 παίκτες (στο 74’ αποβλήθηκε ο Καμερουνέζος μέσος Αντρέ Ζαμπό Ανγκισά), ήρωας για τη Μίλαν ο κίπερ Μενιάν και… μάλλον και ο διαιτητής, ο οποίος έπαιξε φουλ έδρα, αφήνοντας τους Ναπολιτάνους με τρομακτικά παράπονα!
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, εκτός από τον Ανγκισά, δεν έχει στη διάθεσή του και τον βασικότατο στόπερ Τζάε Μιν Κιμ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και χάνει τη ρεβάνς (18/04, 22:00) στο φλεγόμενο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».
Βέβαια, τα καλά νέα για τους «παρτενοπέι» είναι η επιστροφή του φορ Οσιμεν, ο οποίος ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του!
Στο Καμπιονάτο, η Νάπολι περιμένει τη… στέψη, την ίδια ώρα που η Μίλαν διατηρείται εντός τετράδας με τα χίλια ζόρια και χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Χωρίς κάποιο φρέσκο αγωνιστικό πρόβλημα στον 2ο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στον ιταλικό Νότο, οι «ροσονέρι» του Στέφανο Πιόλι.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,93 η Νάπολι Over 1,5 γκολ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button