CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Νάπολι vs Ιντερ – Δευτέρα 6/1/2020 – Serie A

Εστω κι από… σπόντα (με αυτογκόλ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων) στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Σασουόλο, η Νάπολι επικράτησε με 2-1 και έβαλε stop στο μεγάλο αρνητικό σερί των οκτώ αγωνιστικών χωρίς νίκη. Αυτό, ήταν το δεύτερο παιχνίδι των «παρτενοπέι» με τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο τους.

Στην 8η θέση με 24 βαθμούς, στο -11 από την 4η Ρόμα και το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σταθερά περίεργο το κλίμα, εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων.

Εξω ο Μαξίμοβιτς (μπακ, τραυματίας), ο στόπερ Κουλιμπαλί (τραυματίας) και για τον ίδιο λόγο οι Μαλκουί (δεξιός μπακ), Γκουλάμ (αριστερός μπακ) και Μέρτενς (εξτρέμ).   

Η Ιντερ έπαιξε με σημαντικές απουσίες στο «Τζουζέπε Μεάτσα» κόντρα στην Τζένοα, όμως δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα για να φτάσει στο άνετο 4-0. «Καθάρισε» ο Λουκάκου με δύο γκολ.

Το φινάλε του 2019 βρήκε την Ιντερ στην κορυφή μαζί με την Γιουβέντους, με τον Αντόνιο Κόντε και τους παίκτες του να πιστεύουν όλο και περισσότερο ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση.

Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο υπερπολύτιμος φορ Λαουτάρο Μαρτίνες (εξέτισε), όπως και ο αμυντικός μέσος, Μπρόζοβιτς. Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι μέσοι Σένσι, Γκαλιαρντίνι, Μπαρέλα, εκτός οι τραυματίες Ασαμόα (αριστερός μπακ/χαφ), Αλέξις Σάντσες (φορ) και ο δεξιός μπακ/χαφ Ντ’ Αμπρόζιο.

Ναι, η Νάπολι έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, όμως η Ιντερ έχει να την νικήσει στο «Σαν Πάολο» πάνω από 20 χρόνια! Θα ποντάρω στο ότι αυτό δεν θα συμβεί ούτε απόψε (6/1, 21:45).  

Η πρότασή μου: Νάπολι - Ιντερ: Νάπολι 1Χ στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button