CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

NBA – ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

«Φτωχή» η αγωνιστική δράση την Πέμπτη (20/5) σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, οπότε είναι μία καλή ευκαιρία να ρίξουμε μία ματιά σε ένα ειδικό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης ξεκίνησε στο NBA η διαδικασία των play-in στην οποία συμμετέχουν οι ομάδες που παλεύουν για να πάρουν τα τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στα πλέι-οφ της Ανατολικής και Δυτικής περιφέρειας.

Όμως σήμερα την στήλη θα… απασχολήσει (αύριο θα αναφερθούμε και στον «πόλεμο» που θα γίνει στη Δύση) η Ανατολική περιφέρεια και το ποια ομάδα είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες για να αναδειχθεί νικήτρια.
H τριάδα των φαβορί αποτελείται από τους Νετς, τους Φιλαδέλφεια 76ερς και τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το Μπρούκλιν τερμάτισε 2ο στη regular season (48-24), μόλις μία νίκη πίσω από την Φιλαδέλφεια (49-23), όμως ουσιαστικά η ομάδα του Στιβ Νας δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ πλήρης, καθώς τη μία έλειπε ο Ντουράντ, την άλλη ο Χάρντεν ή ο Ιρβνιγκ.
Παρ’ όλα αυτά, οι Νετς έδειξαν στα λίγα παιχνίδια που βρέθηκαν με όλα τους τα αστέρια στο παρκέ για το τι είναι ικανοί.

Εξαιρετική ομάδα η Φιλαδέλφεια του Ντοκ Ρίβερς, «πεινασμένοι» για μία μεγάλη επιτυχία οι Μπακς του «Greek Freak», όμως θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της τριάδας – «φωτιά» Ντουράντ, Χάρντεν και Ιρβινγκ…  

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,05 οι Μπρούκλιν Νετς να είναι οι νικητές της Ανατολικής Περιφέρειας στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button