CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Νιούκαστλ vs Ντόρτμουντ – Τετάρτη 25/10 – Προγνωστικά Champions League

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι στο «St. James’ Park» ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Champions League.
Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, αφού από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κριθεί σε μεγάλο ποσοστό το μέλλον τους στη διοργάνωση!
Η Νιούκαστλ με 4 βαθμούς στο ενεργητικό της ζει πολύ έντονα την επιστροφή της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά από 21 χρόνια και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στην Premier League, η ομάδα του Εντι Χάου είναι στην 6η θέση με 16 βαθμούς (ρεκόρ 5-1-3) και το περασμένο Σάββατο συνέτριψε 4-0 εντός έδρας την Κρίσταλ Πάλας.
Η Ντόρτμουντ με έναν βαθμό σε δύο αγωνιστικές δεν έχει πλέον περιθώρια για νέο αρνητικό αποτέλεσμα και μέσα στο Νιούκαστλ θα παίξει τα ρέστα της.

Οι Γερμανοί σε δύο παιχνίδια στον όμιλο δεν έχουν πετύχει γκολ και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον προπονητή Έντιν Τέρζιτς. Στο πιο πρόσφατο έμειναν στο 0-0 με τη Μίλαν σ’ ένα ματς που οι Βεστφαλοί δεν ρίσκαραν σχεδόν καθόλου.
Η Ντόρτμουντ στη Bundesliga διαγράφει εξαιρετική πορεία και είναι αήττητη με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 8 αγωνιστικές.
Απέχει 2 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας και την περασμένη Παρασκευή νίκησε 1-0 τη Βέρντερ Βρέμης.
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Εντι Χάου δεν υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν τον πολύτιμο χαφ Σάντρο Τονάλι, ο οποίος τιμωρήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό.
Εξω και οι Γουίλοκ (χαφ), Μπαρνς (εξτρέμ).
Στην Ντόρτμουντ, ο Τέρζιτς δεν έχει στη διάθεσή του τον μπακ Ρίερσον.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,15 over 4,5 κίτρινες κάρτες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button