CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Νιούκαστλ vs Μάντσεστερ Γιουν. – Κυριακή 06/10/2019 – Premier League

Σταθερά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού η Νιούκασταλ (προτελευταία με 5 β. σε 7 αγώνες), ψάχνει δρόμο διαφυγής… Προέρχεται από την απογοητευτική εμφάνιση και συντριβή από την Λέστερ (5-0). Βράζουν οπαδοί, αποδυτήρια. Ο έμπειρος προπονητής, Μπρους πάντως λέει και ξαναλέει ότι δεν πρόκειται να πηδήξει από το καράβι, με το… φάντασμα του μεγάλου Ράφα Μπενίτεθ να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια των διοικούντων το σύλλογο. Εκτός μάχης ο μέσος Χέιντεν, επιστρέφουν οι Σέλβι (μέσος) και μπακ Βίλεμς.

Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από το 0-0 με την Αλκμααρ στη Χάγη για το Γιουρόπα και αυτό σημαίνει ότι δεν έχει κερδίσει στους 10 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα, με το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ» συνέχισε την ελεύθερη πτώση (11η με 9 β.). Η εικόνα της προβληματίζει, δεν μπορεί να απειλήσει τους αντιπάλους της, μεγάλη γκρίνια για Σόλσκιερ και Πογκμπά.

Εξω ο Λίνγκαρντ, πολύ δύσκολα θα αγωνιστούν οι Πογκμπά, Σόου και Μαρσιάλ!

Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δύσκολες στο γκολ και το σημερινό ματς (06/10, 18:30) είναι ο θάνατός σου η ζωή μου… Θα πάω με το Under 2,5 goals.  

Η πρότασή μας: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουν.: Under 2,5

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button