HawkEye Προγνωστικά ΤένιςΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά – Τελικός Τουρνουά – Νόβακ Τζόκοβιτς vs Ντένις Σαποβάλοβ – Κυριακή 03/11/2019 – ATP Παρίσι Μάστερς

Ωρα τελικού για τον 20χρονο Ντένις Σαποβάλοβ, τον Καναδό τενίστα που με την αξία του και το σπαθί του αναρριχάται στην παγκόσμια κατάταξη. Στον πρώτο τελικό της καριέρας του σε τόσο σημαντικό τουρνουά θα αντιμετωπίσει το θρύλο Νόβακ Τζόκοβιτς που πλέον παίζει τον 50ο τελικό σε 1000άρι ATP. Ο Νόλε μόνο αδιάφορος δεν θα είναι σήμερα το απόγευμα στο Παρίσι. Αν κερδίσει τον τίτλο στο ATP Paris Masters θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο τον Ναδάλ στην κορυφή της σχετικής λίστας, που ο Ισπανός κυριαρχεί για την ώρα με 35 κατακτήσεις σε 1000άρι τουρνουά. 

Στα του αγωνιστικού κομματιού τώρα. Δύο παίκτες με τεράστιο κίνητρο αλλά διαφορετική φιλοσοφία θα μπουν στο τερέν σήμερα. Αναμένουμε ο καθένας να αναλάβει διακριτό ρόλο στην αναμέτρηση και εξηγούμεθα…Ο Τζόκοβιτς είναι από τη φύση του αμυντικός παίκτης, έχει την εμπειρία και το προβάδισμα (και βάση στοιχηματικών αποδόσεων σήμερα) και δεν έχει κανένα λόγο να πιέσει και να ρισκάρει τα λάθη. 

Ο Καναδός, μια μεγάλη ελπίδα του παγκοσμίου τένις, θα πρέπει να παίξει τένις πρωτοβουλίας για να διεκδικήσει κάτι από έναν αντίπαλο που είναι και πιο έμπειρος αλλά – αντικειμενικά – και ανώτερος. Παίζοντας κάποιος επιθετικά φυσικά ρισκάρει και είναι επόμενο να κάνει περισσότερα λάθη, ειδικά απέναντι στον Τζόκοβιτς που ξέρει πολύ καλά να “παίζει την υπομονή”. 

Περιμένω γεμάτο ματς, άρα παίρνω πρώτα στη stoiximan το over 92 λεπτά της διάρκειάς του, αλλά για όσους είναι λίγο πιο τζογαδόροι θα πάρω και το πρώτο break του ματς από τον Τζόκοβιτς ή ακόμα και τα αβίαστα λάθη του Σαποβάλοβ.  

Η πρόβλεψή μας: Νόβακ Τζόκοβιτς vs Ντένις Σαποβάλοβ: Over 92 λεπτά διάρκεια (μπορούμε να παίξουμε επίσης Πρώτο break Τζόκοβιτς και Over αβίαστα λάθη του Σαποβάλοβ) στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of HawkEye

HawkEye

Related Articles

Back to top button