HawkEye Προγνωστικά ΤένιςΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά – Άλεξ Ντε Μινάρ vs Στέφανος Τσιτσιπάς – Τετάρτη 31/10/2019 – ATP Παρίσι

Δε μας πήγε καλά η χθεσινή ημέρα και οι εικασία μας για νίκες των παικτών με κίνητρο πήγαν περίπατο. Βλέποντας τον αγώνα του Τσονγκά το βράδυ στην τηλεόραση καταλάβαμε πως όταν ποντάρει κανείς βάση κινήτρου απέναντι σε μεγάλους παίκτες – και ειδικά όταν αυτοί παίζουν στην έδρα τους – κινδυνεύει να διαψευστεί πανηγυρικά. Ο Γάλλος ήταν όντως εντυπωσιακός και διέλυσε τον Μπερετίνι που πλέον θα “τρώει τα νύχια του” περιμένοντας την πορεία του τουρνουά στο Παρίσι για να καταλάβει αν θα πάει στο Λονδίνο, στους τελικούς του Masters εκεί. 

Ρίχνοντας μια ματιά στο σημερινό κουπόνι, προτιμήσαμε να αποφύγουμε τις αγορές 1-2 (καμιά  απόδοση δε μας άρεσε για τις πιθανότητες που έχουν τα ματς). Έχουμε όμως μια φαεινότατη ιδέα για ένα ειδικό στοίχημα στο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά. Περιδιαβαίνοντας στο κουπόνι της stoiximan.gr ανακαλύψαμε μία ειδική αγορά για τη διάρκεια του αγώνα. Και θα ποντάρουμε εκεί. Πάμε να δούμε γιατί….

Και οι δύο τενίστες είναι σε καλή φόρμα και προέρχονται από καλές εμφανίσεις. Ο Ντε Μινάρ εντυπωσίασε στη Βασιλεία όπου υπέκυψε μόνο στο Βασιλιά Ρότζερ στον τελικό του τουρνουά. Βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο 28 της παγκόσμιας κατάταξης) αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι η ταχύτητά του. Πρέπει να είναι ο πιο γρήγορος παίκτης αυτή τη στιγμή στον κόσμο, αρέσκεται στο παιχνίδι από τη baseline, εξαιρετικός αμυντικός που δεν θα αφήσει καμία μπάλα να πέσει κάτω. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δε διαφέρει πολύ σε στυλ παιχνιδιού. Μπορεί με το Φέντερερ στη Βασιλεία να δοκίμασε διαφορετικά και πιο επιθετικά πράγματα αλλά η φύση του είναι αμυντική και πίσω από τη baseline. Αρκετά πίσω κιόλας. Θα δούμε λογικά ένα παιχνίδι με αρκετά ράλι και γιαυτό η πιο ενδιαφέρουσα για εμάς αγορά του κουπονιού είναι η διάρκεια του ματς. Την επιλέγουμε και συνεχίζουμε από αύριο. 

Η πρόβλεψή μας: Άλεξ Ντε Μινάρ vs Στέφανος Τσιτσιπάς: Διάρκεια Over 102.5 λεπτά στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of HawkEye

HawkEye

Related Articles

Back to top button