CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ντνίπρο vs Παναθηναϊκός – Τρίτη 25/07 – Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Η παρένθεση του Wimbledon (τένις) και των φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου, έκλεισε, οπότε μπαίνουμε σιγά – σιγά στην… κανονική «μάχη» της νέας περιόδου, με την έναρξη των κρισιμότατων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
Πρώτος στην… αρένα μπαίνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης (25/07, 21:00) δοκιμάζεται στο ουδέτερο έδαφος της Σλοβακίας (στο Κόσιτσε) στο πρώτο παιχνίδι του κόντρα στην ουκρανική Ντνίπρο, στο πλαίσιο του β’ γύρου των προκριματικών του Champions League.
Παράλληλα, έγινε γνωστό και το μονοπάτι του «τριφυλλιού», αφού σε περίπτωση που αποκλείσει τους Ουκρανούς θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Μαρσέιγ (8-9/8 και ρεβάνς 15/8) στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ωστόσο, για τον Παναθηναϊκό αυτό που προέχει είναι – πάση θυσία – η πρόκριση κόντρα στην Ντνίπρο, που θα του δώσει αυτόματα (και μίνιμουμ) την πρόκρισή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκοψε από την ευρωπαϊκή λίστα τους Αϊτόρ, Ζέκα, Τσέριν και Γκανέα.
Πιθανή ενδεκάδα: Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ – Ρούμπεν Πέρεθ, Τσοκάι – Τζούρισιτς, Παλάσιος, Μπερνάρ – Σπόραρ.
Στη Ντνίπρο, ο Ουκρανός κόουτς Κούτσερ δεν έχει στη διάθεσή του τον βασικό αριστερό μπακ, Χαμάτσε.
Πιθανή ενδεκάδα: Βόλινετς – Μιροσνιτσένκο, Ανταμιουκ, Σαράπι, Κράβετς – Γκόριν, Πουρίτα, Γκούτσουλιακ, Ρουμπτσίνσκι, Τρετάικοφ – Ντόβμπικ.
Καταλήγοντας, μιλάμε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν και προφανώς οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να πάρουν τρελά ρίσκα απέναντι σε μια ομάδα που μοιάζει πληγωμένη, αλλά παραμένει ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,07 να μπει Γκολ μετά το 28 ο λεπτό στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button