HawkEye Προγνωστικά ΤένιςΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά – Ντομινίκ Τιμ vs Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά – Τρίτη 22/10/2019 – ATP Βιέννης

Πάμε τώρα να δούμε κάτι το οποίο δε συνάδει με τα κλασικά προγνωστικά της στήλης μας. Εννοούμε πως από μεριάς αποδόσεων, ένα ματς με τόσο ξεκάθαρο φαβορί δεν θα μας συγκινούσε. Στη Βιέννη όμως η σύγκρουση Τιμ και Τσονγκά είναι η σύγκρουση της νέας με την παλιά γενιά στο παγκόσμιο τένις

Ο Τσονγκά είναι ένας παίκτης που πρωταγωνίστησε στα courts για πολλά χρόνια και βρέθηκε αρκετό καιρό στο top – 10, ξεχωρίζοντας κυρίως για τη σταθερότητα του παιχνιδιού του. Δεν κατάφερε όμως ποτέ να κάνει το βήμα παραπάνω και να πρωταγωνιστήσει με ένα μεγάλο τίτλο, μένοντας για πάντα στη σκιά των Big – 3 της τελευταίας 10ετίας αλλά και μερικών ακόμα αθλητών. 

Στη μάχη αυτή λοιπόν θα στηρίξουμε Τιμ, που δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας, φόρμας αλλά και κατάταξης, δίνεται σε εξαιρετική απόδοση από τις νόμιμες στοιχηματικές σελίδες. Είναι πολύ γρήγορος, επιθετικός και παίζει όλες τις μπαλιές στο όριο, κάτι που θα δυσκολέψει τον Τσονγκά ο οποίος δύσκολα θα ακολουθήσει το ρυθμό αυτό. Μετά τις δυσκολίες στο Rolland Garros, ο Τιμ φαίνεται να βρίσκει ρυθμό και το “500αράκι” που σήκωσε στο Πεκίνο είναι αναμφίβολα δείγμα πως ξαναβρίσκει το δρόμο του. 

Ο Τσονγκά από την άλλη φαίνεται πλέον να έχει μεγαλώσει αρκετά και να μοιάζει με παίκτη “παλαιάς κοπής”, ο οποίος δεν θα κάνει πολλά ράλι και θα προσπαθήσει να ρίξει τους ρυθμούς. Και πιθανόν να υποπέσει σε αρκετά αβίαστα λάθη στην προσπάθειά του να χαλάσει το παιχνίδι του Αυστριακού. 

Ταχύτητα, τεχνική και επίθεση εναντίον εμπειρίας και τένις από άλλη γενιά; Σημειώσατε 1!

Η πρόβλεψή μας: Ντομινίκ Τιμ vs Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά: Νίκη Τιμ στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of HawkEye

HawkEye

Related Articles

Back to top button