CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολλανδία vs Ελλάδα – Πέμπτη 07/09 – Προγνωστικά προκριματικά Euro 2024

*2ος όμιλος: Γαλλία 12 β., Ελλάδα 6 β., Ιρλανδία 3 β., Ολλανδία 3 β., Γιβραλτάρ 0 β.

Κομβικό παιχνίδι (07/09, 21:45) για την Ελλάδα στο Αϊντχόφεν («Φίλιπς Στάντιον», 36.500 θ.) κόντρα στην Ολλανδία στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024, με την Εθνική μας να έχει 2 νίκες και μία ήττα σε 3 αγώνες και τους «Οράνιε» μία νίκη και μία ήττα σε 2 ματς μέχρι τώρα.
Η νέα παρουσία του Κούμαν στον πάγκο της Ολλανδίας έχει συνδυαστεί με απανωτά χαστούκια για την ομάδα του, έχει νικήσει μόνο το αδύναμο Γιβραλτάρ, βαριά ήττα από τη Γαλλία και φιάσκο στα δύο πρώτα παιχνίδια στο Nations League.
Τρομερή κριτική προς όλους από τον κόσμο των «Οράνιε», «τελικός» για πολλούς το ματς με την Ελλάδα!
Τεράστια η απώλεια του Μέμφις Ντεπάι (2ος σκόρερ όλων των εποχών).
Στις τάξεις της Ελλάδας… σηκώθηκε πολύ μεγάλη κουβέντα για τις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά.
Δικαιολογημένα γίνεται αυτό, αφού ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν κάλεσε Κωνσταντέλια, Βαγιαννίδη, την ίδια ώρα που ο Κώστας Φορτούνης ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική ομάδα!
Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με την Ολλανδία, με την οποία θα παλέψουμε για την 2η θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στο Euro 2024!
Εκτός ο τιμωρημένος βασικός στόπερ Μαυροπάνος.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,99 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button