CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Βιλερμπάν – Παρασκευή 17/12 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός… ισοπέδωσε την Μπάγερν (83-60) στο ΣΕΦ το βράδυ της Τετάρτης και 48 ώρες αργότερα θέλει να κάνει το ίδιο κόντρα στη Βιλερμπάν.
Με ρεκόρ 10-5, σταθερά ψηλά και στην 3η θέση της βαθμολογίας, αήττητος στο ΣΕΦ (8-0) και με… όρεξη για μεγάλα πράγματα στη φετινή Euroleague.
Σε εξαιρετική κατάσταση ο Σάσα Βεζένκοφ, σε πολύτιμο «εργαλείο» εξελίσσεται ο Λαρεντζάκης, την ίδια ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για την αναμέτρηση με τους Γάλλους.

Η Βιλερμπάν (7-8) υποχωρεί στον βαθμολογικό πίνακα κι αυτό γιατί δεν λέει να σηκώσει κεφάλι τις τελευταίες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να μετράει έξι ήττες στα εφτά τελευταία της Euroleague, ενώ και εντός συνόρων βαδίζει από γκέλα σε γκέλα.
Αν ο Τόνι Πάρκερ δεν ήταν ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν, ο (αδερφός) του, Τι Τζέι Πάρκερ θα είχε αρχίσει να αισθάνεται πολύ άβολα στον πάγκο του.
Σταθερά εκτός ο υπερπολύτιμος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ Ντέιβιντ Λάιτι, πολύ αισθητή στους Γάλλους η απουσία του από το παρκέ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,75 ο Τζέιμς Γκιστ (Βιλερμπάν) Under 6,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button