CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Μονακό – Παρασκευή 05/11 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο αήττητος στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός (5-0 στην έδρα του φέτος, ρεκόρ 5-2 στην Ευρωλίγκα) υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής (05/11, 21:00) την Μονακό (4-3) που είναι έτοιμη να κάνει… ζημιές παντού. Αλλωστε γι’ αυτό οι Γάλλοι έριξαν τόσο χρήμα τους τελευταίους μήνες (Τζέιμς, Μπέικον, Μοτεγιούνας).
«Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, η Μονακό είναι εξαιρετική στο ανοιχτό γήπεδο και πρέπει να την σταματήσουμε», δήλωσε ο κόουτς Μπαρτζώκας και τα είπε όλα!
Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν μέσα στην εβδομάδα τον εξαιρετικό Αμερικανό ψηλό Κουίνσι Εισι, ο οποίος στην Ευρώπη έφτιαξε το όνομά του πρόπερσι στη Μακάμπι, αλλά έχει στο ενεργητικό του 320 ματς στο NBA. Ο 31χρονος ψηλός θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη με τη Ζενίτ.
Επιστρέφει και ο Χασάν Μάρτιν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Δύο σημαντικές απουσίες για τη Μονακό και τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς: εκτός έμειναν οι τραυματίες Βέστερμαν (πλέι μέικερ) και Γουίλ Τόμας (PF/C).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,75 ο Κώστας Σλούκας Over 10,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button