CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Μπάγερν – Παρασκευή 8/1 – Προγνωστικά Euroleague

«Πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε την Μπάγερν» δήλωσε την Πέμπτη ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Παρασκευής για τον Ολυμπιακό (8-8).

Ο Ελληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Παπανικολάου, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του ΜακΚίσικ. Αναμφισβήτητα δύο σημαντικά προβλήματα για τον κόουτς των ερυθρόλευκων.

Από την άλλη πλευρά, η φοβερή και τρομερή Μπάγερν (11-6) του Αντρέα Τρινκιέρι κάνει εξαιρετική σεζόν στην Ευρωλίγκα (ελάχιστοι πίστευαν σε κάτι τέτοιο) και έγινε πλέον φαβορί για μια θέση στα πλέι οφ!

Ξανά αμφίβολος ο πολύ σημαντικός φόργουορντ Λούτσιτς που έχει απουσιάσει στα τελευταία.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 Over 9,5 πόντοι ο Σάσα Βεζένκοφ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ NOVIBET

Ολυμπιακός – Μπάγερν με σούπερ προσφορά* & ειδικά στοιχήματα – Παρασκευή


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ για την 18η αγωνιστική της Euroleague και αυτή τη φορά θέλει να «κρατήσει» την έδρα του (8/1, 21:00).

Σε «πληγή» έχουν μετατραπεί τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και αν ο Ολυμπιακός τα πήγαινε εξίσου καλά με τα εκτός έδρας και στο γήπεδό του, τότε δεν θα ήταν στα πρόθυρα της 8αδας, αλλά σε αυτά της τετράδας…

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα ακόμη διπλό τη περασμένη αγωνιστική επικρατώντας στην Μόσχα επί της Χίμκι 88-105. Πλέον το ρεκόρ τους είναι στο 8-8 και το παιχνίδι με τους βαυαρούς είναι μια ευκαιρία για να νικήσουν και να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα.

Ολυμπιακός – Μπάγερν με σούπερ προσφορά*

Η Μπάγερν Μονάχου έκλεισε το 2020 με το εντυπωσιακό 90-77 επί της Μπαρτσελόνα και από την αρχή της σεζόν φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έχει 11 νίκες, 6 ήττες και βρίσκεται στην 4η θέση.

Στη προϊστορία Ολυμπιακός έχει υποδεχθεί την Μπάγερν 4 φορές από το 2013 και έπειτα, με τρεις νίκες των γηπεδούχων και μία επικράτηση των Γερμανών. Στοιχηματικά, φαβορί δίνεται ο άσσος με απόδοση 1,54.

Ο μεγάλος αγώνας παίζει με Live Streaming*, συναρπαστική προσφορά* για όλα τα μέλη και κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στη Euroleague!

 

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button