CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Μπαρτσελόνα – Παρασκευή 01/04 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο γεμάτο ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευής (01/04, 21:00) την Μπαρτσελόνα, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν το ροζ φύλλο για να διατηρήσουν ζωντανές τις – όποιες – ελπίδες τους για την 3η θέση της ρέγκιουλαρ σίζον, την ίδια ώρα που οι «μπλαουγκράνα» έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά της φετινής κανονικής περιόδου και απλά περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα πλέι οφ.
Με ρεκόρ 18-9 η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και το επιβλητικό 12-1 στο ΣΕΦ, στο 21-5 η Μπάρτσα και 9-4 μακριά από τη Βαρκελώνη.
Ο προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδας θα έχει στη διάθεσή του τους Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και ΜακΚίσικ που έχασαν κάποιες προπονήσεις μεσοβδόμαδα, μόνο με θαύμα θα αγωνιστούν οι Σλούκας και Φολ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση και δεν έχουν προπονηθεί καθόλου την εβδομάδα που διανύουμε.
Χωρίς τον βασικό της σέντερ Μπράντον Ντέιβις (τραυματίας) και τον πολύτιμο Λιθουανό γκαρντ Γιοκουμπάιτις (επίσης τραυματίας) ήρθε στην Ελλάδα η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σταθερά εκτός και οι Χίγκινς (SG), Οριόλα (C), λογικά θα πατήσει ξανά παρκέ ο Τούρκος ψηλός Σερτάκ Σανλί.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 ο Νίκολα Μίροτιτς (Μπαρτσελόνα) Over 16,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button