CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Μπασκόνια – Παρασκευή 01/10 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα Euroleague, μέρος 2ο το βράδυ της Παρασκευής (01/10, 21:00)!
Το ΣΕΦ ανοίγει και πάλι τις θύρες του, με τους «ερυθρόλευκους» να προσπαθούν να… μάθουν πώς είναι η ζωή χωρίς τον ηγέτη τους Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην σπουδαία καριέρα του.

Πολύ προσεγμένες οι κινήσεις που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στο μεταγραφικό παζάρι.
Υπέγραψαν τους Ουόκαπ (Ζαλγκίρις), Ντόρσεϊ (Μακάμπι), Μουσταφά Φολ (Βιλερμπάν) και τον Ελληνα γκαρντ Λούντζη (πέρυσι στον Προμηθέα Πατρών).

Οσο για την Μπασκόνια, έχασε δύο από τους καλύτερους της παίκτες (Χένρι, Πολονάρα), οι οποίοι μετακόμισαν στη Φενέρμπαχτσε, ενώ υπέγραψε τους Μπάλντγουιν (πέρυσι στη Μπάγερν, πριν δύο χρόνια στον Ολυμπιακό), τον Σέρβο γκαρντ Μαρίνκοβιτς (Βαλένθια), τον φόργουορντ Φοντέκιο (Αλμπα), τους ψηλούς Κοστέλο (Γκραν Κανάρια), Ν’ Νοκό (Ερυθρός Αστέρας), ενώ επέστρεψε στη Βιτόρια και ο έμπειρος πλέι μέικερ Γκρέιντζερ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αλμπα.

Οι Πειραιώτες θα πατήσουν το παρκέ του ΣΕΦ, με τον Γ. Μπαρτζώκα να έχει γεμάτο «οπλοστάσιο», δεν έχει την ίδια… πολυτέλεια ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
Ο πολύπειρος Βόσνιος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον «τριποντάκια» Αλεκ Πίτερς (τραυματίας), ενώ πριν λίγες ώρες έγινε γνωστή και η απουσία του βασικού πόιντ γκαρντ της Μπασκόνια Γουέιντ Μπάλντγουιν, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της ετοιμόγεννης συζύγου του.
Οσον αφορά τον κομβικό Λιθουανό φόργουορντ Ρόκας Γκιεντράιτις, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση της Παρασκευής.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 ο Μουσταφά Φολ (Ολυμπιακός) Over 8,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button