CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Σλόβαν Μπρατισλάβας – Πέμπτη 19/8 – Προγνωστικά Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ

Ο Ολυμπιακός δεν ηττήθηκε στη Βουλγαρία από την Λουντογκόρετς (2-2 στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας) και διεύρυνε το καλοκαιρινό αήττητο σερί του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στα 22 ματς (16-6-0), ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό γιατί αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

«Κόπηκε» από τον Πέδρο Μαρτίνς ο βασικός στόπερ Σεμέδο, σταθερά εκτός οι τραυματίες Τικίνιο (φορ), Φορτούνης (μέσος), μάχιμος ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ Ονιεκούρου.
Υπέγραψε ο 25χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Ρόνι Λόπες (δεν θα παίξει την Πέμπτη) υπό την μορφή δανεισμού από την Σεβίλλη, την ίδια ώρα που οι Πειραιώτες είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν το μπαμ με την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από την Νάπολι!
Μονόδρομος για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στους ομίλους του Europa League…

Μπορεί η Σλόβαν Μπρατισλάβας να έχει μπει «καλά» στη σεζόν, ωστόσο η κόντρα του κόουτς Βάις με την διοίκηση για τις μεταγραφές, χάλασε για τα καλά το κλίμα στις τάξεις των Σλοβάκων.
Ο Βάις έδιωξε από την ομάδα τον Ρατάο (βασικός φορ), άδειασε ως… υπέρβαρο τον Χέντι (μπακ-χαφ), ενώ για το πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο (19/8, 22:00) δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Χόλμαν (χαφ), Λόβ (αρ. μπακ-χαφ) και του τιμωρημένου Ντε Μάρκο (στόπερ).
Δύσκολα θα προλάβουν οι ανέτοιμοι Μεντβέντεβ (δεξιός μπακ) και Αμπένα (στόπερ)!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,10 άσος ημίχρονο/άσος τελικό στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button