CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Ολυμπιακός vs ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Πέμπτη 6/2/2020 – Euroleague

Ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 9-14) και οι φίλαθλοί του περιμένουν υπομονετικά να ολοκληρωθεί το φετινό «μαρτύριο». Απαντες σκέφτονται την επόμενη σεζόν και περιμένουν από τον Γιώργο Μπαρτζώκα (σε συνεργασία φυσικά με την διοίκηση) να προχωρήσει στις κινήσεις που επιβάλλεται να γίνουν για να κάνει ξανά πρωταγωνιστές τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την συντριβή στο Κάουνας (94-69, μία από τις πιο βαριές της ιστορίας του), σε μία αναμέτρηση που από την αρχή φάνηκε ότι δεν θα έχει τύχη για να διεκδικήσει κάτι καλό. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Μπαρτζώκας έχασε με τραυματισμό τους Σπανούλη (έκανε μαγνητική, δεν θα παίξει στο ματς της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ), Ρότσεστι (τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός), ενώ κόντρα στην «ομάδα του στρατού» (6/2, 21:00) δεν θα αγωνιστούν ούτε οι Πρίντεζης (πρόβλημα στα πλευρά), Χαραλαμπόπουλος (χάνει το υπόλοιπο της σεζόν).

Ψάχνει παίκτες για ενίσχυση ο Μπαρτζώκας, δεν είναι εύκολη η αποστολή του…

Η ΤΣΣΚΑ (ρεκόρ 16-7) προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την υπερηχητική Εφές (80-82). Πάλεψε ο Τζέιμς (20 π.) αλλά ήταν μοιραίος στο τέλος, διψήφιοι και οι Βόιγκτμαν (15 π.), Χάκετ (11 π.), 7 πόντοι και 11 ριμπάουντ η συνεισφορά του βετεράνου Χάινς.

Δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο ο Κουφός, μόλις 15 λεπτά αγωνίστηκε ο γκαρντ Ρον Μπέικερ. Προφυλάχθηκε ο Στρέλνιεκς (ιατρικά είναι οκ), με τον Λετονό να είναι πιθανό να παίξει την Πέμπτη στο ΣΕΦ κόντρα στην πρώην ομάδα του. Νοκ άουτ οι Κλάιμπερν, Βοροντσέβιτς.

Με τόσες και τόσο σημαντικές απουσίες δύσκολα ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει στα μάτια τους Ρώσους που ήρθαν στην Ελλάδα αποφασισμένοι για «απαντήσεις» μετά το χαστούκι από την Εφές.       

Η πρότασή μου: Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: ΤΣΣΚΑ Μόσχας μείον 6,5 π. στη Bet365 |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button