CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Βαλένθια – Παρασκευή 04/11 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Την περασμένη εβδομάδα η Μονακό με τους Ελι Οκόμπο και Μάικ Τζέιμς να βρίσκονται σε μεγάλη βραδιά (πέτυχαν μαζί 43 πόντους), έβαλε φρένο στην… υπερταχεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Την Παρασκευή (04/11, 21:00) στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα (ρεκόρ 4-1) καλούνται να κερδίσουν τη Βαλένθια (ρεκόρ 2-3) και να διατηρήσουν τη θέση τους στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, δίνοντας παράλληλα μία πρώτη «απάντηση» μετά την ήττα από τους φιλόδοξους Μονεγάσκους.
Από τη σεζόν 2017 και μετά ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει τις «νυχτερίδες» άλλες 6 φορές για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με τους Πειραιώτες να μετρούν 5 νίκες και μία ήττα (τον Δεκέμβριο του 2020 στο ΣΕΦ με σκορ 85-96).

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας (και κάτοχοι του Σούπερ) θα παραταχθούν πλήρεις κόντρα στους Ισπανούς, αφού είναι ετοιμοπόλεμος και ο Λαρεντζάκης που αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις.
Δεν ισχύει το ίδιο για την Βαλένθια, καθώς ο κόουτς Αλεξ Μούμπρου δεν υπολογίζει σταθερά στις υπηρεσίες των Ριβέρο (σέντερ) και Χέρμανσον (γκαρντ), ενώ ο πλέι μέικερ Βαν Ρόσομ είναι αμφίβολος.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,79 ο Ντούμπλεβιτς (Βαλένθια) Over 1,5 ασίστ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button