CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Βίρτους Μπολόνια – Παρασκευή 09/12 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

«Πονηρή» αποστολή περιμένει τον Ολυμπιακό (ρεκόρ 7-4) κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια (4-7) το βράδυ της Παρασκευής (09/12, 21:00) στο ΣΕΦ.
Οι «ερυθρόλευκοι» τόνωσαν την ψυχολογία τους με την δύσκολη επικράτηση (68-66) επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Δευτέρα στο ΣΕΦ, στο ντέρμπι της Basket League και στο τέλος πανηγύρισαν την 9η σερί νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου τους!
Στην Euroleague, οι Πειραιώτες έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους τις τελευταίες εβδομάδες, την ίδια ώρα που η (πρωτοπόρος και αήττητη στο ιταλικό πρωτάθλημα) Βίρτους προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Αδειο από ονόματα το απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενισχυμένη με τους Σενγκέλια, Οτζελέγιε η Βίρτους (επανέρχονται), αλλά και με τον Μίλος Τεόντοσιτς «μάχιμο», αφού η τιμωρία του (έβρισε τους διαιτητές στον αγώνα με την Εφές) έπεσε στη μία αγωνιστική και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Σκαριόλο για την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,94 ο Μουσταφά Φολ (Ολυμπιακός) Over 8,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button