CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Ερυθρός Αστέρας – Πέμπτη 16/11 – Προγνωστικά Euroleague

Δύσκολη, «πονηρή» και σκληρή μάχη περιμένει τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (16/11, 21:15) στο ΣΕΦ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που επιστρέφει ως αντίπαλος στο παλιό του σπίτι!
Οι Πειραιώτες (ρεκόρ 4-4) γύρισαν στον… ίσιο δρόμο με το «διπλό» (74-79) στο Βελιγράδι απέναντι στη Μακάμπι και φυσικά θέλουν να κλείσουν τη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague (9η αγωνιστική) με ανάλογο τρόπο.
Με καλή ψυχολογία, όμως, θα βγει στο παρκέ του ΣΕΦ και ο Ερυθρός Αστέρας (ρεκόρ 3-5), ο οποίος την Τρίτη συνέτριψε (87-56) στο Βελιγράδι τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, παίζοντας άμυνα για σεμινάριο.
Οι δύο ομάδες έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους άλλες 13 φορές σε επίπεδο Euroleague, με τους Πειραιώτες να προηγούνται με 7-6 στις νίκες, αλλά να έχουν χάσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους κόντρα στους Σέρβους (εντός και εκτός έδρας)!
Σε ό,τι έχει να κάνει με το απουσιολόγιο του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους τραυματίες Νικόλα Μιλουτίνοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ απουσίες μαζεύτηκαν και στον Ερυθρό Αστερα, αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Νέιπιερ (έσπασε τη μύτη του), Λάζιτς, Χάνγκα, με τον Γιάγκο Ντος Σάντος να είναι αμφίβολος (χτύπησε στον καρπό στο ματς με τη Φενέρ).
UPDATE: Σοκ στον Ολυμπιακό με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα χάσει τα επόμενα 9 παιχνίδια σε Ευρωλίγκα και Basket League!  

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,30 Under 149,5 πόντοι στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button