CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Ζαλγκίρις – Παρασκευή 14/10 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Οι πύλες του ΣΕΦ ανοίγουν το βράδυ της Παρασκευής (14/10, 21:00) για τη μονομαχία του Ολυμπιακού με τον μέχρι πρότινος «κακό του δαίμονα», τη Ζαλγκίρις.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, αλλά και κάτοχοι του Σούπερ Καπ ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη την προηγούμενη εβδομάδα ως αουτσάιντερ, όμως απέδειξαν ξανά ότι δεν… καταλαβαίνουν τίποτα.
Οι Πειραιώτες έστειλαν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, φεύγοντας νικητές από το «Παλάου Μπλαουγκράνα» (80-70), με τον Λαρεντζάκη να κάνει τρομερά πράγματα στην 4η περίοδο με 4/4 τρίποντα στο τελευταίο 6λεπτο.
Ασταμάτητος ο Σάσα Βεζένκοφ (20 π., 7 ριμπάουντ), ενώ ο Τζόελ Μπολομπόι τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ.
Αξιο αναφοράς ότι ο Ολυμπιακός δεν αστόχησε ούτε μία φορά από τη γραμμή των βολών (25/25), ενώ είχε 11 εύστοχα τρίποντα και ποσοστό 39.3%.
Την Δευτέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν περίπατο στην Πάτρα, στην πρεμιέρα τους στη Basket League, σε ένα ματς που δεν έπαιξαν οι Παπανικολάου, Κάνααν, Φολ, ενώ τραυματίστηκε κατά τη διάρκειά του ο Μπολομπόι. Πάντως, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ψηλός του Ολυμπιακού βγήκαν καθαρές και έτσι θα δώσει κανονικά το παρών κόντρα στους Λιθουανούς.
Εκτός μάχης ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου (τενοντίτιδα).

Η Ζαλγκίρις λίγο έλειψε να κάνει την μεγάλη έκπληξη στο Τελ Αβίβ, όμως στην τελευταία επίθεση του αγώνα η μπάλα έμεινε στα χέρια των παικτών της (ήττα 84-83 από την «ομάδα του λαού»).
Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Μακσίβιτις οι Κ. Εβανς (17 π.), Κ. Χέις (16 π., 9 ριμπάουντ), Ντίμσα (13 π.), Λεκαβίτσιους (10 π.) και ο ψηλός Ρόλαντς Σμιτς με 9 π./9 ρ.
Η Ζαλγκίρις θα παραταχθεί χωρίς τον αναπληρωματικό γκαρντ, Γκιεντράιτις, ενώ θα παίξει ο χρήσιμος φόργουορντ Ιγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
Οι Λιθουανοί τελείωσαν το ματς στο Ισραήλ με 8 ασίστ και 15 λάθη!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,06 ο Σακίλ ΜακΚίσικ (Ολυμπιακός) Over 7,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button