CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Ζαλγκίρις – Παρασκευή 24/11 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και δύσκολη αναμέτρηση περιμένει τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (24/11, 21:15) στο ΣΕΦ κόντρα στη… ζημιάρα Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το καθήκον της στην περασμένη «διαβολοβδομάδα» (νίκες σε Βελιγράδι επί της Μακάμπι και στο ΣΕΦ επί του Ερυθρού Αστέρα) και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 5-4, την ίδια ώρα που οι Λιθουανοί (ρεκόρ 4-5) κατάφεραν – έστω και ζόρικα την προηγούμενη Παρασκευή – κόντρα στη Μπάγερν, να βάλουν τέλος σε σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών στην διοργάνωση.
Βέβαια, μέσα στην εβδομάδα οι «ερυθρόλευκοι»… κινήθηκαν και ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ (30 ετών, 1,93 μ.) για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο καλός πόιντ γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τη Ζαλγκίρις και αμέσως έδωσε τα χέρια με τους Αγγελόπουλους.
Ο Μήτρου-Λονγκ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα με την έναρξη του δεύτερου γύρου. Ταυτόχρονα περιμένει να εκδοθεί άμεσα το ελληνικό του διαβατήριο για να μην καταλαμβάνει θέση ξένου στην Basket League.
Ευχάριστα μαντάτα, όμως, και από το ιατρικό δελτίο για τον κόουτς Μπαρτζώκα, αφού οι Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ ξεπέρασαν τους τραυματισμού τους και επιστρέφουν!
Αντίθετα, στα πιτς παραμένει ο τραυματίας Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.
Χωρίς απουσίες η Ζαλγκίρις του Κάζις Μακσβίτις, με τους «πράσινους» του Κάουνας να ενδιαφέρονται για τον Κέβιν Πάνγκος!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,91 ο Λαρεντζάκης over 5,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button