CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Μπάγερν – Παρασκευή 08/12 – Προγνωστικά Euroleague

Η 3η «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκα ολοκληρώνεται για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Παρασκευή (08/12, 21:15) κόντρα στην ανεβασμένη και φιλόδοξη Μπάγερν.
Οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 6-6) θέλουν διακαώς να βγάλουν αντίδραση κόντρα στους Βαυαρούς, που προέρχονται από τρεις σερί νίκες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, βελτιώνοντας τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα (ρεκόρ 6-6).
Η ομάδα του Γ. Μπαρτζώκα έχασε στις λεπτομέρειες από τη Ρεάλ (71-77) την Τρίτη στο ΣΕΦ (γίνεται το ένα sold out μετά το άλλο), σε ένα παιχνίδι που έκανε 13 σουτ περισσότερα από τους Μαδριλένους, όμως οι Γουόκαπ, ΜακΚίσικ ήταν άστοχοι από τα 6,75 μ. (4/17 και οι δύο μαζί).
Από ‘κει και πέρα, για τη μάχη της Παρασκευής, ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, όμως αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Σέρβος ψηλός Φίλιπ Πετρούσεφ!
Στην αντίπερα όχθη, η Μπάγερν βρίσκεται στα καλύτερά της – από το ξεκίνημα της σεζόν. Ερχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, τελευταία αυτή επί της Αρμάνι στην παράταση (91-84).
Σε τρομερή βραδιά βρέθηκε το δίδυμο Ιμπάκα-Εντουαρντς, ο πρώτος έστειλε το ματς στην παράταση με τρίποντο 0,5’’ πριν το τέλος και ο δεύτερος σημείωσε τους 11 από τους 32 πόντους του στο έξτρα πεντάλεπτο.
Με double-double τελείωσε το παιχνίδι ο Ιμπάκα (20 πόντους, 12 ριμπάουντ).
Εξαιρετικά αμφίβολοι για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο οι σημαντικοί Μπολμάρο και Ομπστ (ο δεύτερος λείπει εδώ και δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,89 ο Κάνααν Over 12,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button