CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Μπάγερν Μονάχου – Πέμπτη 09/03 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός «επέστρεψε» με πειστικό τρόπο μετά τη βαριά ήττα στο Μιλάνο, νίκησε τη Μπαρτσελόνα (77-70/πρωταγωνιστές οι Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Μπλακ, Βεζένκοφ) την Τρίτη στο γεμάτο ΣΕΦ και την Πέμπτη (09/03, 21:00), ξανά στο «σπίτι» του, θέλει να κάνει το καθήκον του απέναντι στη Μπάγερν για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague.
Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην 28η αγωνιστική (και δεύτερη της «διαβολοβδομάδας») με… φόρα και ρεκόρ 19-8 (10-3 στο ΣΕΦ), από δύο διαδοχικές νίκες προέρχεται η Μπάγερν (11-6/3-10 εκτός έδρας), η οποία μόνο με θαύμα θα προλάβει τα πλέι-οφ.
Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι μετά τον Ερυθρό Αστέρα κέρδισε και την Βιλερμπάν (76-72) στο Μόναχο, έχοντας πρώτα βιολιά τους Ομπστ (15 π., 5/8 τρίποντα) και Γουόλντεν (10 π., 6 ρ.)!
Ολοι οι παίκτες των Πειραιωτών στη διάθεση του κόουτς Μπαρτζώκα, σταθερά χωρίς τους σημαντικούς ψηλούς Ογκουστιν Ρούμπιτ και Ελίας Χάρις η Μπάγερν και με αμφίβολο τον αρχηγός της, Λούτσιτς που πονάει στη μέση και έχει χάσει τα τελευταία ματς των Βαυαρών.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,09 ο Λαρεντζάκης Over 7,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button