CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Μπαρτσελόνα – Τρίτη 07/03 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Το Μιλάνο διέκοψε το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού στην Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να επιστρέψουν στις επιτυχίες άμεσα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης (07/03, 21:00) στο κατάμεστο ΣΕΦ (νέο sold out), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και πρώτης στροφής της «διαβολοβδομάδας» που ξεκινά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Ο Ολυμπιακός μετά από καιρό έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας (18-8/9-3 στο Φάληρο), το ίδιο ρεκόρ (18-8) έχουν και οι «μπλαουγκράνα», οι οποίοι φέτος μετρούν 8 νίκες σε 12 παιχνίδια μακριά από το «Παλάου Μπλαουγκράνα».
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε φύγει θριαμβεύτρια από την Ισπανία στο ματς του πρώτου γύρου (70-80).
Την προηγούμενη εβδομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κακοί στο Μιλάνο, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα (με 83-62) έπειτα από 7 σερί νίκες στην Euroleague.
Την Κυριακή, οι Πειραιώτες επικράτησαν 80-79 του Κολοσσού στη Ρόδο με τρίποντο του Βεζένκοφ στο φινάλε, ο οποίος πέτυχε 33 πόντους και αναδείχθηκε για δεύτερη διαδοχική φορά MVP της αγωνιστικής στην Basket League.
Η Μπαρτσελόνα την προηγούμενη εβδομάδα νίκησε εύκολα 93-74 την Ζαλγκίρις, με πρωταγωνιστή τον Νίκολα Μίροτιτς (28 π.).
Πάντως,, το Σάββατο γνώρισε ήττα-σοκ στη Σαραγόσα για το ισπανικό πρωτάθλημα (85-83), με τους «μπλαουγκράνα» να βρίσκονται στο -22 στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (46-24).
Χωρίς απουσίες οι δύο «μονομάχοι».

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,98 ο Μουσταφά Φαλ Over 7,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button